Staja Başlamadan Önce Yapılacak İşlemler

Değerli Öğrencilerimiz;

• Öncelikle Dosya Adı kısmında yer alan "Staj Rehberi" videosunu indirip izleyiniz.
  • Bölümümüz staj gün sayısı 20 iş günüdür. Staj tarihleri ise şöyledir:
20 İŞ GÜNÜ
Staja Başlama Tarihi
Staj Bitiş Tarihi
08 Temmuz 2024
05 Ağustos 2024
22 Temmuz 2024
16 Ağustos 2024
05 Ağustos 2024
02 Eylül 2024
12 Ağustos 2024
09 Eylül 2024

1- Staj yapacağınız iş yeri, stajınızın zorunlu olarak yapılması gerektiğine ilişkin bir belge isterse; aşağıda yer alan "Belge 1 - Staj Başvuru Üst Yazısı" belgesinden 1 adet çıktı alarak iş yerinize verebilirsiniz.

2- Aşağıda yer alan "Form 1 - Zorunlu Staj Formu" formundan 3 adet çıktı alarak (Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği kapsamında staj kabulü alan öğrencilerimiz bu form yerine altta yer alan "CB - Staj Sözleşmesi Örneği" adlı formdan önlü arkalı 3 adet olacak şekilde çıktı alacaktır.) doldurunuz, imzalayınız. Staj başlama ve bitiş tarihlerini de seçtikten sonra İŞ YERİNİZE kaşe ve imza ile onaylatınız.

3- Sizin ve iş yerinin imzaladığı bu 3 adet formu son olarak staj koordinatörüne / danışmanınıza imzalatıp. Formun bir nüshasını staja başlamadan en az 15 gün önce Çınarcık MYO Öğrenci İşleri Birimine, diğer nüshalarda birini staj yapacağınız yere teslim ediniz.

Dosya Adı
Form 4 - Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Progamı Staj Sözleşmesi Örneği (Arkalı Önlü 3 Adet Çıkartılacak) .pdf İndir Göster
Staj Başvuru Formu (3 Adet Çıkarılacak).pdf İndir Göster
Belge 1 - Staj Başvuru Üst Yazısı (1).pdf İndir Göster