Yalova Bahçeşehir Koleji Kariyer Günleri Etkinliği Kapsamında, Çocuk Gelişimi Program Başkanımız Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP Konuşmacı Olarak Davet Edildi

Yalova Bahçeşehir Koleji tarafından lise öğrencilerine yönelik 13 Şubat 2024 Salı günü düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, konuşmacı olarak Çocuk Gelişimi Programı, Program Başkanımız Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP davet edildi. Yalova Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinliğin 2. gününde çeşitli meslek dallarından konuşmacılar söyleşiye katıldı. Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı olan Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP ise kendi mesleğini tanıttı ve bu yolda ilerlemek isteyen lise öğrencilerine önerilerde bulunarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.