ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI SERGİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çocuk Gelişimi Programı tarafından 11.12.2019-12.12.2019 tarihlerinde ‘Çocuk Gelişimi Sergi Etkinliği’ gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Tuba ÇOBAN’ın ‘Temel Tasarım’ dersi kapsamında, ‘Nokta, çizgi, doku, karma, renk ve desen’ konulu tasarımları yer alırken,  Öğr. Gör. Özlem UĞUR’un ‘Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme’ dersi kapsamında ‘kuklalar, eğitici oyuncaklar, kastanyetler, müzik aletleri ve yine bu ders içeriğinde öğrencilerin kendi tasarladıkları kostümleri mini bir defile ile tanıtıldı.

Sergiye Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmenleri Nilüfer KORKMAZ ve Buse TAŞ öğrencileri ile birlikte katıldılar.

Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin etkin katılımı ile gerçekleştirilen sergiye ilgi yoğundu.