ERKEN ÇOCUKLUKTA BİLİM MATERYALLERİ SERGİSİ

Çocuk Gelişimi Programımız tarafından 05.01.2023-06.01.2023 tarihlerinde “Erken Çocuklukta Bilim Materyalleri Sergisi” gerçekleştirildi. Sergimizde Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP’in “Çocukta Bilim ve Teknoloji” dersi kapsamında ‘fen ve bilim’ konulu ve Öğr. Gör. Rabia Şeyma GÜN’ün “Erken Çocuklukta Matematik Eğitimi” dersi kapsamında ‘eşleştirme, karşılaştırma, sıralama, sınıflandırma, grafik ve örüntü’ konulularında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu materyaller yer aldı.

Çiçek Yuvası Anaokulu Müdür, Anaokulu Öğretmenleri ve anaokulu öğrencileri sergimize renk kattı. Öğretim elemanlarımız ve program öğrencilerimizin etkin katılımı ile gerçekleştirilen sergide hazırlanmış olan materyaller çocuklara tanıtıp uygulatılmasıyla oldukça keyifli anlar yaşandı.