ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ DOĞA EĞİTİM MERKEZİNDE ÖĞRENCİLERE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Çınarcık Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde bulunan Doğa Eğitim Merkezinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanı Rabia Şeyma GÜN program öğrencileri Aybüke ÇİLİNGİR, Fatmanur KANBEROĞLU, Leyla TÜRK, Meltem KORKMAZ ve Şule DEĞERLİ ile Firuzan Kınal İlkokulu 1.sınıf öğrencilerine doğa eğitimi kapsamında etkinlik düzenledi. Çocukların eğlenceli vakit geçirerek doğayı keşfettiği etkinlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ali KURTULUŞ ve Milli Parklar Daire Başkanı Mustafa YILMAZ etkinliğe katılarak memnuniyetlerini dile getirdi.