Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Çocuk Gelişimi Programının ilk Erasmus staj öğrencisi Merve Helin GÜNDOĞDU, stajını başarıyla tamamladı.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden Merve Helin GÜNDOĞDU, İtalya’da stajını tamamladı. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, ERASMUS Öğrenci Değişim Programı kapsamında İtalya’da Little Star International School kurumunda, 20.02.2023-20.04.2023 tarihleri arasında staj yaptı. Öğrencimiz hem Çocuk Gelişimi Programı hem de Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun ilk Erasmus staj öğrencisi oldu.

Ayrıca öğrencimiz staj kapsamında ülkemizin milli değerlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda etkinlik hazırlamış, ülkemizi ve ülkemizin geleneklerini İtalya’da temsil etmiştir. Ülkemizin geleneklerini İtalya'da temsil etmesinden ve Erasmus kapsamında stajını başarısıyla tamamlanmasından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.