Çocuk Gelişimi Söyleşileri 1 - "Çocuk Gelişiminde Alternatif Eğitim Yaklaşımları"

Çocuk Gelişimi Programımız tarafından 06.03.2024 tarihinde “Çocuk Gelişimi Söyleşileri” kapsamında 'Çocuk Gelişiminde Alternatif Eğitim Yaklaşımları' etkinliği düzenlenmiştir.

Bölüm hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında, Yeryüzü Kaşifleri Anaokulu Kurucusu Zeynep Kaymak, Yeryüzü Kaşifleri Anaokulu Eğitim Koordinatörü Tuba Abacıoğlu ve Yalova Orman Anaokulu Eğitim Koordinatörü Ezgi Mansuroğlu tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir. Konuklarımız, bilgi ve deneyimleri ile tavsiyelerini aktarıp öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile paylaşımların arttığı etkinlik sonunda, konuklarımıza katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür edilmiştir. Öğrencilerimizin sektörel tecrübe kazanmaları amacıyla Yalova ilinde çocuk gelişiminde alternatif eğitim yaklaşımlarının uygulandığı kurumlar hakkında bilgilendirilme yapılarak öğrencilerimizin kariyer planlamalarına katkı sağlanmıştır. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin etkin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik sonunda tüm katılımcılar ve konuklar, etkinlik kapsamındaki karşılıklı paylaşımlardan dolayı memnuniyetlerini belirtmiş etkinlik sonlandırılmıştır.