İNTERNET BAĞIMLILIĞINA KARŞI YEŞİL ADIMLAR PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dr. Öğr. Üyesi Cansev KARAKUŞ tarafından yürütülen ''Topluma Hizmet Uygulamaları'' dersinde, internet bağımlılığına karşı YEŞİL ADIMLAR PROJESİ gerçekleştirildi.Çocuk gelişimi programı öğrencilerimizden Mercan BENZER, Duygu ÇABUK, İrem DEMİR, Sümeyra KARPUZ, Büşra ÇALIŞKAN’ ın yer aldığı proje kapsamında okul öncesi çocuklara teknoloji bağımlılığı ile ilgili bilgilendirmeler ve etkinlikler yapıldı. Proje,  İki farklı anaokulunda 60 çocukla uygulamaya konuldu. Proje kapsamında çocuklarla birlikte etkileşimli soru cevap, beyin fırtınası gibi yöntemlerle oyun, sanat, müzik etkinlikleri yoluyla da çocuklarla keyifli uygulamalar gerçekleştirildi, etkinlikler yapıldı. Gerçekleştirilen proje sonucu okul öncesi öğretmen ve okul öncesi çocuklarının velilerinden olumlu geri bildirimler alındı.