DR. ÖĞR. ÜYESİ CANSEV OKUTKAN’IN BÖLÜM YAZARLIĞINI YAPTIĞI ERKEN ÇOCUKLUKTA SANAT EĞİTİMİ KİTABI ÇIKTI.

DR. ÖĞR. ÜYESİ CANSEV OKUTKAN’IN BÖLÜM YAZARLIĞINI YAPTIĞI ERKEN ÇOCUKLUKTA SANAT EĞİTİMİ KİTABI ÇIKTI.

Çocuk Gelişimi Programı öğretim elamanlarından Dr. Öğr. Üyesi Cansev OKUTKAN’ın yazar olarak yer aldığı “Erken Çocuklukta Sanat Eğitimi” isimli kitap yayımlandı. 11 Bölümden oluşan kitabın “Sanat Etkinliklerini Planlama ve Değerlendirme” isimli 10. Bölümü Cansev Okutkan tarafından yazılmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Cansev Okutkan Hakkında

Bursa Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğinden mezun olan Dr. Okutkan, Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilkokullarda beş yıl kadrolu sınıf öğretmeni olarak çalışmış, 2011 yılında Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Yüksek lisans ve doktorasını Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim alanında tamamlayan Dr. Okutkan, “Okul Öncesi Eğitimde Diyaloğa Dayalı Okuma Yöntemine Göre Hazırlanan Türkçe Etkinliklerinin Sözel Dil Becerilerine Etkisi” isimli doktora tezi ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden 2017’de mezun olmuştur.

Dr. Okutkan, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’nda 2013-2016 yılları arasında Program Başkanı olarak görev yapmış, 2016 yılından beri de Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’nde Bölüm Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Çocuk Gelişimi Programı’nda Çocuk Edebiyatı ve Medya, Çocuk ve Drama, Çocukla İletişim, Öğrenme ve Öğretme Teknikleri, Okul Öncesi Eğitimde Program Geliştirme, Çocukta Sanat ve Yaratıcılık, Çocuk Psikolojisi ve Ruh Sağlığı, Araştırma Yöntem ve Teknikleri gibi dersler vermektedir.

 

Kitap hakkında detaylı bilgi ve içindekiler kısmı için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.egitenkitap.com/urun/erken-cocuklukta-sanat-egitimi