ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Çocuk Gelişimi Programı tarafından 11.08.2022 tarihinde,  Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çınarcık İlçe Şube Müdürü Yüksek Orman Mühendisi Serkan EROL ve Orman Mühendisi Sultan ALĞAN’ın katılımıyla Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Kalite çalışmaları kapsamında yapılan toplantıda konuklar, yüksekokulumuzda Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nazan AYAN, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cansev KARAKUŞ, Öğr. Gör. Rabia Şeyma GÜN ve Yüksekokul Sekreteri Soner TAŞOVA tarafından ağırlandı.  Toplantı kapsamında Çocuk Gelişimi Programı kalite çalışmaları için gelecek dönemlerde yapılması temenni edilen protokol aracılığıyla projeler, çalıştaylar ve uygulamalar ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı görüş ve önerilerin sunulması, soruların yanıtlanması ile paylaşımların arttığı toplantı sonunda, konuklara katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür edildi. Toplantı sonunda katılımcılar ve konuklar, toplantı kapsamındaki karşılıklı paylaşımlardan dolayı memnuniyetlerini belirtti.