Çocuk Gelişimi Programımız Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ DIŞ PAYDAŞ TOPLANSI GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Çocuk Gelişimi Programı tarafından 17.05.2022 tarihinde,  Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ilgili şube müdürlerinin katılımıyla Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Kalite çalışmaları kapsamında yapılan toplantıda Temel Eğitim Şube Müdürü Osman ŞELİMAN ve Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Fırat SARIKAYA dış paydaş temsilcisi olarak yüksekokulumuzda ağırlandı. Misafir Şube Müdürlerimizin, Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür DOĞAN, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cansev KARAKUŞ, Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP,  Öğr. Gör. Mümine Kalındemirtaş KÜÇÜK ve Öğr. Gör. Tuba ÇOBAN ile bir araya geldiği toplantıda tecrübe aktarımı yapılarak işbirliğine dayalı planlamalara katkı sağlandı.

Toplantı kapsamında Çocuk Gelişimi Programı kalite çalışmaları için Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile mevcut "Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Üniversitesi Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü" çerçevesinde yapılan uygulamaların iyileştirilmesi, gelecek dönemlerde yapılması temenni edilen ortak projeler, çalıştaylar ve uygulamalar ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak konu ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Karşılıklı görüş ve önerilerin sunulması, soruların yanıtlanması ile paylaşımların arttığı toplantı sonunda, konuklarımıza katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür edildi. Toplantı sonunda katılımcılar ve konuklar, toplantı kapsamındaki karşılıklı paylaşımlardan dolayı memnuniyetlerini belirtti.