ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİMİZ ZEHRA ATICI’NIN ÖYKÜ KİTABI ÇIKTI

2022-2023 Akademik Yılı hem bölüm hem yüksekokul birincisi olan Çocuk Gelişimi yeni mezunlarından Zehra Atıcı ilk yazarlık tecrübesini gerçekleştirdi.

Zehra Atıcı’nın yazar olan edebiyatçı kardeşi Fatma Atıcı ile birlikte kaleme aldığı Mırmır Radyosu isimli kitap Ahfa Yayıncılıktan çıkarak raflarda yerini aldı. Çeşitli hayvan öykülerinin işlendiği kitap sokakta yaşayan canlıların aile bulma serüvenini anlatırken aynı zamanda hayvanların duygusal ve sezgisel yetenekleri yer yer hüzünlü yer yer ise sevimli hikâyeler ile hem insan hem de hayvanların gözünden işleniyor. Çocuk Gelişimi Programından yeni mezun olan Zehra Atıcı’ya Program öğretim elemanları tarafından başarılar dilenirken alana katkıları için ise teşekkürler iletildi.