Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansev OKUTKAN "Çocuk, Aile ve Teknoloji" konulu bir seminer verdi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansev OKUTKAN "Çocuk, Aile ve Teknoloji" konulu bir seminer verdi. Seminere, 19 Temmuz İlkokulunda görevli öğretmenler ve veliler katıldılar.  Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından organize edilen çalışmada davetli konuşmacı olarak yer alan Cansev OKUTKAN'ın yanı sıra, bağımlılıkla ilgili Yalova, Yeşilay  YEDAM'da görev yapan sosyal hizmet çalışanı bir uzmanda yer aldı.

Çağın önemli bir sorunu haline gelen teknoloji bağımlılığı konusunda güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan 19 Temmuz İlkokulu idaresi ve rehber öğretmenleri memnuniyetlerini dile getirdiler.
Etkinlik sonrasında;  Yalova Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol de hatırlatılarak iş birliği halinde bu tarz çalışmaların topluma oldukça fayda sağladığı ve bunun gibi daha fazla çalışma  yapılmasının gerekiliği vurgulandı.