ÇINARCIK MYO ÇOCUK GELİŞİMİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Bu form 23-24 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılması planlanan atölye çalışmalarına katılım durumunuzu belirlemek için hazırlanmıştır.

Uzaktan eğitim sürecinde, sizlerle yüz yüze ve uygulamalı yaptığımız etkinliklerin eksikliği hem akademik ve kişisel gelişim hem de psikolojik ve duygusal açıdan hissedilmektedir. Bu eksikliği gidermek ve siz değerli öğrencilerimizin gelişimine daha fazla katkı sağlamak amacıyla Çocuk Gelişimi olarak bazı atölye çalışmaları yapılması planlanmaktadır.

Atölye çalışmalarından istediğinizi seçebilirsiniz.

Her bir atölyenin açılıp açılmayacağına katılım durumuna göre karar verilecektir. Sizin bu forma vereceğiniz cevaplara göre tüm atölyeler veya sadece talep edilenler açılabilir. Her öğrenci istediği sayıda atölye seçmekte veya hiçbir atölyeye katılmamakta serbesttir. Ancak lütfen unutmayın bu atölyeler sizlere özel ücretsiz olarak, katılım sertifikası verilecek şekilde, tamamen hocalarınızın sizi en iyi şekilde yetiştirme çabası ile planlanmaktadır.

Atölye çalışmalarının konuları ve içerikleri soruların altında veya sizinle ayrıca paylaşılacaktır. Genel olarak bu atölyeler sayesinde, uzaktan eğitim sürecinde kazanımı oldukça güç olan bazı becerilerin uygulamalarla edinilmesi amaçlanmaktadır. Yaz stajı, 2. Sınıf uygulama dersleri ve alanda çalışırken işinize yarayacak pek çok uygulamayı tecrübe etme ve gerekli becerileri bu atölye çalışmaları ile kazanma şansı yakalayabileceksiniz.