Değerli Öğrencilerimiz,

Daha önce duyususu yapılan ( 2022-23 Yaz Stajları Hakkında (yalova.edu.tr)) planlama, akademik takvimin değişmesi nedeni ile değişmiştir. Öğrencilerden 1. tarih seçeğinin kullananların bu seçeneği iptal edip yerine;

1. Tarih: Akademik takvim değiştiği için iptal

2. Tarih: 17 Temmuz 2023 – 25 Ağustos 2023 arası,

3. Tarih: 1 Ağustos – 12 Eylül 2023 arası,

4. Tarih: 07 Ağustos 2023 – 19 Eylül 2023 arası

(2.,3. veya 4.) tarihlerden biri ile güncellemeleri gerekmektedir.

Staj başlangıç tarihi olarak 10 Temmuz 2023 tarihi seçip zorunlu staj formlarını öğrenci işlerine teslim etmiş olan öğrencilerimizin tarih güncellemesi için hem staj yapacakları kurumla hem de Meslek Yüksekokulumuzla iletişime geçip tarih güncellemeleri gerekmektedir.

Staj yapacak öğrencilere duyurulur.

Not: Akademik takvim değişikliği ile Staj takvimi ve Bütünleme sınavlarının iç içe geçmesi bu değişikliğin nedenidir. Öğrencilerimizin kendi durumlarına uygun seçenek ile takvimlerini güncellemeleri hem öğrenci sorumluluğundadır hem de olası çakışmalardan öğrenciyi koruyacaktır.